Coronabeleid Spies & Spijs

Per juli 2020

Video afspelen

Coronabeleid Spies & Spijs

Het coronavirus: overzicht van de maatregelen die we getroffen hebben bij Spies & Spijs.
De overheid versoepelt stapsgewijs de maatregelen binnen de intelligente lockdown. Sinds 4 juni zijn wij weer open. De versoepelingen gelden die we treffen gelden in elk geval tot juli. Onze hoop is om in juli op te schalen en grotere groepen (tot 100 personen) te ontvangen. De Milandhof, waar Spies & Spijs huist, heeft dan ook samen met partners, de vernieuwde polderzaal gerealiseerd. Deze maatregelen zetten wij dan ook door, ook voor ontvangst van grotere groepen, mist de omstandigheden rondom het inperken van corona dat toelaten.

In Spies & Spijs mogen gasten bij elkaar komen als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Vanaf 3 personen wordt dit gehandhaafd. Personen van hetzelfde huishouden, kinderen t/m 12 jaar en mensen met een handicap en hun begeleider vormen een uitzondering!

Ontvangst
Wij mogen binnen maximaal 100 gasten tegelijk ontvangen. Al onze gasten moeten reserveren, dit kan via onze website www.spiesenspijs.nl, per telefoon 0348-691397 of per email [email protected] Tijdens het reserveren vragen we naar uw contactgegevens, deze zullen wij opslaan in onze database. Zonder uw toestemming maken wij geen gebruik van deze gegevens mits gezondheidsrisico’s gecontroleerd moeten worden. In een checkgesprek vooraf vragen wij naar de gezondheid van onze gasten.

Koude buffet
Speciale plexiglas panelen zijn gemaakt ter bescherming van het eten dat u van het koude buffet opschept. Wij vragen u een latex handschoen aan te doen tijdens het opscheppen. Het gebruikte handschoentje kunt u deponeren in afvalbak naast het buffet.

Toiletbezoek
Desinfecteer uw handen alvorens en na gebruik van de toiletten. 

Reserveer nu via de zwarte reserveerknop RECHTS ONDERaan uw scherm

Voor overige vragen:
stuur ons uw vraag via het formulier hieronder

Wilt u met een groep buiten onze openingstijden komen? informeer dan naar de mogelijkheden.

Spies & Spijs Rodizio Grill | do - zo
17:30 - 22:00
Zalen & Evenementen Milandhof | Ma - zo
9:30 AM - 23:00

Wilt u met een groep buiten onze openingstijden komen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

2020 Spies & Spijs is onderdeel van De Milandhof Zegveld B.V. 

Social Media

Adres

Middenweg 2
3474 KC Zegveld
+31 (0)348 691397

KVK Utrecht nr. 66396859

Openingstijden Spies en Spijs

Keuken sluit om 22:00

De Milandhof B.V. Evenementen

Arrangementen